Trapes Booking & Entertainment

Stilett

Cabaret-gruppa Stilett består av 8 sangere med ulik musikalsk bakgrunn, fra soul til opera. Hanne T. Asheim og Stilett har gjennom en årrekke arbeidet med å utvikle et særegent uttrykk innenfor cabaretsjangeren der samfunnssatire og musikalsk lekenhet står i sentrum. 

Stilett har spilt over 80 forestillinger på Oslo Nye, Teaterkjelleren med cabaretene «Griseflaks», «Sykt Frisk», «Åpent Landskap» og «Staten må ta ansvar!».


Kjell Sigvart Heltorp

Kjell-Sigvart Heltorp er en som går frem på en Stand-up måte i en revyskikkelse, hvor han har sine egne figurer. Kjell-Sigvart er en person med mye energi og stort engasjement.

Han leverer alltid, uansett vær og føre. Har vært med i flere revy og teateroppsetninger i Østfold. Ta kontakt om dere ønsker besøk av Hesus, Sjur Robert eller Kjell-Sigvart selv!

Frank Kvinge & Synnøve Rognlien - Wild Birds

Franks mangeårige samarbeid med musikere i ulike genrer i Statene og Synnøves nordiske sanguttrykk preger Wild Birds. Tema i tekstene er også med på å binde musikken sammen til en helhet. Her er sanger med forskjellige opphav både i tid og sted. De fleste sporene er signert Kvinge & Rognlien, men vi finner også ord og toner med opphav helt tilbake til 1100-tallet. Som ekstrabonus tolker duoen to av sine coverfavoritter.

Dette er en duo med to sterke individualister som henter elementer av folk, jazz, meditativ og rytmisk musikk der Rognliens vokalpoesi og Kvinges lekne og komplekse gitarspill blir en demonstrasjon av vakker musikk fra Middelalderen og inn i vår tid. Musikken er mikset og mastret av Jan Erik Kongshaug i Rainbow Studio til et strippet og nært uttrykk av gitar og vokal som går langt utenfor det vi forbinder med visesang.

Synnøve og Frank inviterer oss til en musikalsk reise med sanger – som ville fugler – kommer fra forskjellige århundrer og steder.

Frank Kvingeer opprinnelig fra Sandnes. Etter mange år med utdannelse i California og senere som profesjonell musiker i Chicago i USA så flyttet han hjem til Norge i 2002 og bor nå utenfor Oslo. I januar 2011 kom Franks første plate på Losen Records, LOS 103-2 Arctic Skyway.

Synnøve Rognlien har musikkbakgrunn fra folkemusikkstudiet ved Høgskolen i Telemark. Hun har samarbeidet med musikere fra forskjellige genre som Ronni le Tekrø, Javid Asfari Rad, Silje Hegg, Sondre Bratland, Consortium Vocale, Andrej Nebb m.fl. Hennes første plate UNDR ble utgitt av Kirkelig Kulturverksted i 2008. Hun bor nå I Oslo.