Trapes Booking & Entertainment

CC Vest Julekonsert 2017
I år var det Herborg Kråkevik som sto for musikk og underholdningen på den store julekonserten CC Vest gir til sine samarbeidspartnere og kunder i Ullern kirke.CC Vest julekonsert 2016

Julekonserten med Henning Kvitnes og Claudia Scott ble en stor musikalsk kveld for alle ansatte og kunder hos CC Vest.
 CC Vest julekonsert 2015

Julen 2015 var tiden kommet for en konsert med Bjørn Eidsvåg for alle ansatte og kunder. Det ble en fullsatt Ullern kirke med over 700 publikummere tilstede.
 


 CC vest julekonsert 2014

Julen 2014 var det Helene Bøksle som trollbandt alle ansatte og kunder i Ullern Kirke.

 


 OBOS - medlemskonsert julen 2013

Julen 2013 produserte Trapes Booking & Entertainment en medlemskonsert med Wenche Myhre m/musikere i Ullern kirke for Obos.


CC Vest julekonsert - 2013  

I 2013 var det Anita Skorgan m/musiker som holdt en stemningsfull konsert for CC Vest sine ansatte og kunder i Ullern kirke. 


CC Vest julekonsert 2012 - Ullern kirke

Sølvguttene leverte julen 2012 en magisk konsert for alle kunder og ansatte hos CC Vest.


Konsert på Herr Nilsen - 2012

Plateslipp med konsert på Herr Nilsen med Synnøve Rognlien og Frank Kvinge.


CC Vest julekonsert 2011- Ullern kirke

Wenche Myhre med Anders Eljas og Steinar Larsen
Wenche Myhre leverte en konsert av de sjeldne for kunder og butikkeiere for CC Vest i år. En stor opplevelse for alle som var så heldige å være til stede. Hun hadde et repertoir som gikk fra "Lys i mørketida" - "Now that I`ve seen you" - "Wenches Julemedley" - "Når jeg blir 66" og "Hva skal jeg gi deg til jul i år". 


CC Vest julekonsert 2010 - Ullern kirke

En akustisk aften med Ole Paus

Ole Paus har gjennom mange tiår vært en av Norges mest fargerike artister.Gjennom en lang 
rekkeplateutgivelser, revyer, bøker, TV-programserier og konserter har han slått rot i folkesjelen som en av våre mest kontroversielle og folkekjære artister.


CC Vest julekonsert 2009 – Ullern kirke

NATT I BETLEHEM 
Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig

I 2010 var det Solveig Slettahjell, Tord Gustavsen og Sjur Miljeteig som holdt en stemningsfull julekonsert for CC Vest. Vakker og autentisk julekonsert presentert med stor innlevelse av tre av Norges mest anerkjente jazzmusikere, Solveig Slettahjell, vokal, Tord Gustavsen, flygel, og Sjur Miljeteig , trompet.


CC Vest julekonsert 2008 – Ullern kirke

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland

En julekonsert med to helt spesielle artister som holdt en stemningsfull konsert for CC Vest sine ansatte og kunder julen 2008, landets mest musikalske ektepar.


CC Vest julekonsert 2007 – Ullern kirke

Karoline Krüger, Sigvart Dagsland og Atle Halstensen.

En julekonsert med to helt spesielle artister som holdt en stemningsfull konsert for CC Vest sine ansatte og kunder julen 2007, i samspill med Atle Halstensen.


 Sommerfest CC Vest 2008

Popzilla er bandet som får kvalitet og underholdning til å gå opp i en høyere enhet! Med Camilla Alvestad - Vokal, Hans-Petter Moen - Vokal, Per Erik Tørfoss - Trommer, André Berg - Gitar/Vokal, Ole-Martin Ihle - Bass, Jørn-Erik Gundhus - Keyboards


En aften med Karoline Krüger & band
Med Atle Halstensen Sigrid Moldestad Magne Tormodsæther Arnfinn Bergrabb

Jubileumskonsert på Ole Bull Scene, søndag 9.november 2008 kl 19:30. I år er det nemlig utrolige 20 år siden Karoline Krüger kom med sitt første album "Fasetter".


Julekonserter med Pitsj
Ørstad Kulturhus 4.desember 2008
Herøy Kulturhus 5.desember 2008
Nøtterøy Kulturhus10.desember 2008

PITSJ - er en kvinnelig vokalgruppe som består av Anine Kruse Skatrud, Benedikte Kruse, Ida Roggen, Ane Carmen Roggen og Anje Eline Skybakmoen.
På debutplata ”Pitsj” tolker de norske slagere, viser og poplåter fra ”voi voi” til ”splitter pine”. Gode låter med teksten i sentrum, i sofistikerte og vakre arrangementer. De er Norges svar på den verdensberømte vokalgruppa The Real Group.


 DA HANA MØTTE HENNE (Premiere 3. mai 2007)

"En musikalsk forestilling for to pianoer, ham og henne..."

Et kafémøte mellom Espen Hana & Karoline Krüger er utgangspunktet for en humoristisk og dypt alvorlig musikalsk reise gjennom livets og kjærlighetens bølgedaler. Da Hana møtte Henne er en samtale - og til tider høylytt diskusjon - mellom mann og kvinne og deres respektive pianoer.
Med: ESPEN HANA KAROLINE KRÜGER ATLE HALSTENSEN


Kontakt oss på Tlf.: 957 93 102 eller e-post: urdshals@trapes.no